Астрологът Даниела Ангелова: Датата 5 октомври е добра за вота, промяната ще е тотална

Тогава се освобождаваме от кармичната обремененост, планетарни комбинации показват настъпва краят на една система

 Интервю на Димитър МИШЕВ с астропсихолога за в. "Компас"

Датата 5 октомври, на която ще се проведат предсрочните парламентарни избори, е първата на ретрограден Меркурий през месеца и затова според повечето астролози, не е подходяща за вот. Астропсихологът Даниела Ангелова обаче твърди, че не е лудост да се насрочват избори за такъв ден, тъй като ретроградният Меркурий насочва човека към себе си и това е валидно за всички нас, а Слънцето във Везни прави съвпад и опозиция с лунните възли в същия знак.  Уран пък образува тригон с Марс. Това, че на 5 октомври има такива планетарни комбинации, може да означава краят на една система или може да се говори за изчистване на отдавнашна кармична обремененост, уточнява дамата, която е психолог по образование и астролог по призвание. 

Междувременно Алена предупреди, че датата пети октомври е свързана с глобална промяна, която обаче ще доведе до трудности за цялата държава. За едни тя ще е добра, а за други не, допълва Даниела Ангелова.

Според астролога Кирил Горанов и нумеролога Ели Маринова, пък 27 юли, когато е конгресът на БСП и тогава червените ще си избират нов лидер, е най-добрата дата за вот, тъй като има точен съвпад на Слънцето с Юпитер. 

„Тази планета е една от най-хубавите и носи предимно положителна енергия. Интересното е, че се засича с Луната – т.е. имаме троен съвпад в огнен знак Лъв, което е изключително полезно за България. Юпитер прави този съвпад веднъж на 12 години”, уточни Кирил Горанов. 

Изборът на БСП на нов лидер на 27 юли вероятно ще е добър, но двамата фаворити за овакантения пост – Мая Манолова и Драгомир Стойнев вероятно няма да бъдат избрани, прогнозира Даниела Ангелова. 

Нагласите сред социалистите клонят към избора на мъж за лидер на БСП. Председателят на Народното събрание Михаил Миков, Янаки Стоилов, Борислав Гуцанов и Жельо Бойчев са сред социалистите, които имат шанс да седнат на креслото на Сергей Станишев. Точният брой на мераклиите за наследник на вожда ще стане ясен до петък.

Дали датата 5.10.2014 г. няма да е като руска рулетка за политическия елит, ще разберем след 2,5 месеца, а дотогава остава да се надяваме прогнозите на Ангелова и Алена да се сбъднат, за да има най-после промяна! 

Според астролозите, в следващия парламент ще има много нови играчи и всякакви коалиции ще са възможни.


 

-Предсрочните парламентарни избори ще са на 5 октомври, а този парламент ще бъде разпуснат на 6 август. Кабинетът „Орешарски“ се роди заченат в грях на 29 май 2013 г. и оттогава България се тресе от скандали. Ясно е, че България се нуждае от промяна, но не е ли по-вероятно и в следващото Народно събрание да няма партия, която да е в състояние да сформира силно правителство и да се стигне до подобна странна управляваща коалиция като сегашната?

-Ще има тотална промяна, за която никой не е подготвен. Дребните човешки планове не съвпадат с глобалните промени, които отдавна настъпват и са в ход. Изостряне на отношенията между големите европейски и извън тях клики се отразяват и на нашето управление. До пети октомври има много време и ще бъдем свидетели на различни развихрени страсти за власт.

Всеки е преди всичко човек, а след това управляващ и ако властимащите са го забравили, съвсем скоро човешката природа ще им го напомни. Мисля, че тоталитарните режими са на пълно изчезване, това се случва плавно досега и всички партии още успяват да отстояват властта си. Ние никога не сме били в демокрация, това е най-голямата заблуда за народа от 70 години насам. Един период разделен в три части, като последната я преживяваме по спокойно в сравнение с насилствения комунистическия режим. Ние не сме излизали от този режим, но в последните 20 години е видоизменено лицемерието и насилието му. 

Много вероятно е да бъде свикано Велико Народно Събрание, което знаем в какви случаи и при какви обстоятелства се прави.

-Не е ли лудост да се правят избори в ден, когато Меркурий става ретрограден?

-Всяко нещо си намира своето време, така че, понякога лудостта е само привидна, но пък съвсем навременна. Ретроградният Меркурий насочва човека към себе си и това е валидно за всички нас. Тази планета не сформира реални минали събития наистина, а само в мислите и представите ни. По този начин се изправяш в една реалност и илюзия едновременно, като външните условия ти показват доколко има съвпадение между представа и материал за осъществяването й. 

-На 5 октомври Луната ще е във Водолей, но без курс. Ретроградният Уран на 14 градуса в Овен образува тригон с Марс, който пък е в 16-я градус в знак Стрелец. Малко преди обяд Луната преминава в Риби, а ретроградният Меркурий ще е в тригон и с месечината. Вечерта пък Луната ще е в съвпад с Нептун. Как ще се отразят тези комбинации на изборите и на България след тях? 

-България са българите, независимо къде се намират. А българинът винаги оцелява и успява да се вдигне от поредното си падане. Животът ни ще се промени много. За някои промяната ще е добра, а за други лоша. Винаги е било така, защото човек има избор. Непрекъснато чувам, че няма такъв. Хората грешат като намесват външните условности с вътрешната си природа, но ние винаги имаме избор, независимо от ограниченията, лишенията или трудностите. Човек трябва да има съзнание за доброто, за красивото, за положителното, за помощта, за благосъстоянието. Това е въпрос на съзнателност и когато стигнем критичния праг на подобна разумност от повече хора, нещата рязко ще се видоизменят. Имаме едно важно положение и това е Слънцето в знака Везни, което прави съвпад и опозиция с лунните възли в същия знак, а това обагря цялата атмосфера и социална обстановка. Както съм се изказвала още в началото на годината, 2014 г. е изцяло различна, революцията е отвътре навън, съзнанието се променя поради космически лъчения, които все повече достигат до нас. Трудно може да се говори за обичайни положения в политиката, икономиката и въобще социалната атмосфера. Това, че на 5 октомври има такива планетарни комбинации, може да означава краят на една система и началото на друга подобна. Може да има грешни прогнози, всеки ще има собствено изразено мнение, ще има изчистване на отдавнашна кармична обремененост.

-Някои виждат в бившия премиер Бойко Борисов (роден на 13 юни 1959 г. в Банкя) нов министър-председател. Добър ли ще е за него и ГЕРБ денят 5 октомври? Каква е вероятността той отново да е премиер?

-Вероятността да е премиер Бойко Борисов нараства, не заради планетното разположение, а защото очевидно хората искат фигура начело, която излъчва физическа сила и психическа устойчивост, които г-н Борисов има. Вероятностите за успех за него са големи, стига той самият да има подобни амбиции, защото може би не са точно такива.

-В основаната на 3 април 1990 г. БСП като наследник на БКП и БСДП текат сложни процеси. Партията се нуждае от ново лице, от нов лидер след поредния изборен провал на 25 май. Ще го намери ли? 

-Лица на партиите има, но въпросът е на какъв принцип съществуват партиите и докога ще е валиден той, критичен праг има за всяка система и след това се сформира нова.

-Родената на 4 май 1965 г. в Кюстендил Мая Манолова и министърът на икономиката Драгомир Стойнев (роден на 6 май 1976 г. в Триполи) са сред кандидатите за поста председател на БСП. Кой има по-големи шансове?

-Най-вероятно няма да е нито един от двамата.

-Може ли да се каже, че след 5 октомври жадуваните промени ще станат реалност?

-Когато жаждата за промяна стана нетърпима, тогава и ще се търси начин, ще се създават обстоятелства и всеки желаещ по-добър живот за себе си, ще сформира среда. Нищо не се получава наготово, всяко нещо има начало, набира скорост и стига крайна фаза.

Коментари

Login

Search

Menu

Cart

Jtouch25 mobile template for Joomla (c) 2011 - 2012 www.mobilemews.com