Ясновидката Вили Георгиева: Бургас е крепост на доброто, ще ни заливат вълните на радостта

Бедствия ще има и през 2016-та, но Свети Никола ни пази, казва феноменът 

Бургас ще е крепост на доброто, докато хората вярват в Бог и се молят на Свети Никола. Чудотворецът ще ни пази от всяко зло и вълните на радостта ще ни заливат, защото той е нашият небесен покровител. Бедите ще ви отминават, ако се молите на светеца да ви закриля.  Важно е да не губите надежда, да вярвате в доброто и да се стремите да мислите положително, казва Вили Георгиева. Дамата, която получава информация за бъдещето и миналото от Висшето информационно поле, прогнозира, че през 2016 година животът няма да е лек, но кризата свършва.

 Бургаската ясновидка Величка Георгиева е призната като феномен заради точните си предсказания за бъдещето и постиженията при намирането на изгубени предмети. Дамата, която има диплома от Националния институт по ултрасензорна мултимедиаторика и феноменология, подписана лично от доц. Емил Петров, е наследила дарбата си от най-известната ясновидка в региона – Петранка. 

Величка има полувисше икономическо образование. Тя използва феноменалните си заложби, за да дава съвети на хората. Освободила е мнозина от стрес, натрупана отрицателна енергия, тежки родови проклятия и уроки с восъколеене и други методи, които е наследила от своите близки. 

Ще има бум на чужди капитали в националната ни икономика, твърди бургаската ясновидка. 

Според нея, страната ни ще поеме така бленуваната от всички глътка живителен въздух през 2016 г., когато България ще постави началото на възход. Той ще се свързва с бурното развитие на туризма.

Телефон за връзка: 0889 575162


 Интервю на Димитър Мишев с ясновидката за в. "Компас"

-В Деня на Бургас е нормално хиляди бургазлии да отправят молитва към Свети Никола, за да продължи да ни закриля. Много наши съграждани обаче ще посрещнат Никулден със свити сърца заради бедността и страха за бъдещето. Преди седмица пък дейците на културата се самоопределиха като изчезващи донкихотовци и въстанаха срещу поредния постен Бюджет. Ще ни опази ли небесният ни закрилник от разрухата?

-Да, но нека всички да се помолим за щастие, успех и късмет, за да грейне отново Бургас, облян от светлина и вълните на радостта отново да ни залеят! Градът ни ще става все по-красив. Новите проекти пак ще са като магнит за парите от републиканските и европейските фондове. Свети Никола ни закриля и винаги ще е с нас, а хората, които треперят от страх, ще се освободят от него, ако се изпълнят с любов и милосърдие. Щастието наистина е в простите неща. Всички сме тръгнали към едно и също нещо. Никой не е по-велик от другите, но равновесието и хармонията се пренебрегват, а те са в основата на мъдростта. Човечеството сякаш не е научило нищо за това, защото е направлявано от алчност и амбиция, подтиквано е от страх. 

-И все пак нямат ли основание хората да се притесняват за бъдещето, като страната ни е изправена пред бездната?

-Не. Родината ни е пред голям възход и той ще се свързва с бурното развитие на туризма. Започва българското възраждане. Ще има бум и на чужди капитали в националната ни икономика. През 2022 г. вече ще сме много добре. Заплатите и пенсиите ще растат и хората, избягали в чужбина, ще започнат да се връщат в България. 

-На предишната ни среща прогнозирахте, че през 2016-та ще имаме нов държавен глава. Казахте, че ще е жена и тя ще ни изкара от кризата...

-Да, така ще е. Този 21 век е ера на жените.

-А опитвала ли сте се да живеете без море?

-Да. Била съм в София, но обичам Бургас и не мога далече от морето да се чувствам добре.

-Вероятно на много бургазлии на всеки 6 декември им звучи песничката за цацата („Имало в Бургас“) на Иван Ненков, Гого Найденов и „Тоника“. 

„...Пълно е морето със рибари, с курортисти - 

търсят всички пясъци, но чисти.

Заливът угасва сред мазут и морска пяна, 

цаца даже не остана“...

-Прекрасна песен! Много ми харесва, но е малко тъжна!

-Еколозите обаче повтарят, че морето ни наистина умира. То е като магия, а боклуците, с които го цапаме, влизат в нашата чиния, казват водолази. Пластмасите в него обаче са повече от рибите. Дълго ли ще се радваме на неговата солена прегръдка, ако не се променим?

-Пластмаси плуват не само в морето. Тровим и почвите и въздуха, а това се отразява и на нас, защото по този начин токсините влизат в телата ни. На солената прегръдка на морето ще се радваме, но хората трябва да се променят и да се научат да ценят това, което Господ ни е дал!

-Изнизва се бавно още една тъжна година, която астролозите наричат кармична, защото е под знака на Сатурн. 2016-та обаче е на Марс и Алена я описва като година на агресията. Вероятно ще е изпълнена с убийства, самоубийства и войни. Съгласна ли сте с това определение за новата година и какво бихте добавила? 

-2016-та е и годината на маймуната и тя ще ни прави номера. Ще има земетресения, наводнения, но не се страхувайте, Господ ни пази! 

-Руският самолет, който Турция свали в Сирия, е планиран акт. Това е удар в гърба, както казва Путин. Очевидно турците подкрепят „Ислямска държава“, както и някои западни страни, които купуват петрол от джихадистите на смешно ниски цени. Руснаците обаче са на път да закрият контрабандните канали. Ако това се случи, групировката ще има съдбата на Ал-Кайда. Ще се справи ли западната цивилизация с новите варвари от изтока, т.е. с джихадистите от „Ислямска държава“?

-Да, с дружни усилия западните страни и Русия ще се справят с опасността и с тези хора, чиито мозъци са промити. Ще бъдат закрити сметките на джихадистите и интересът към радикалния ислям ще намалее. 

-Само икономически ли ще са ответните мерки на Русия? Турците често нарушаваха въздушното пространство на Сирия, бомбардирайки кюрдите. Може ли наистина да се стигне до Трета световна война?

-Не. Не плашете хората! Войната ще е само икономическа. 

-А ще се сложи ли край на преселението на народите, т.е. на бежанския поток?

-Да, защото ще се намесят Русия и САЩ.

-Някои медии твърдят, че Ванга е предсказала разпадане на САЩ. Ще се случи ли това?

-Да. Всичко, което тя е казала, се сбъдва. Ванга и леля ми Петранка, която също бе ясновидка, бяха като сестри, членуваха в Бялото братство. Аз съм ходила в Петрич, за да се срещам с пророчицата. Веднъж леля ми беше поръчала да й предам едно писмо, но от вълнение, го забравих. Докато Ванга ми говореше за лични неща, изведнъж ме попита къде е то. Бях забравила за него, но тя дословно ми го „прочете“. Друга такава ясновидка няма. 

-След атентатите в Париж, се разбра, че Шенген вече е в историята, защото не гарантира нищо друго, освен „свободно придвижване на джихада“. Според Юнкер обаче, ако Шенген умре, ще се сгромоляса и еврото. Има ли светло бъдеще за общата европейска валута?

-Не. Няма всички европейски страни да го приемат.  

-Заради свалянето на руския самолет, Турция може да загуби 5 млрд. евро, тъй като руснаците масово отказват да пътуват за Истанбул. България ще се възползва ли от това? Ще се увеличат ли руските туристи по Черноморието ни догодина?

-Ще имаме доста туристи, но колко ще спечели страната ни, не мога да кажа.

-Общо 14 войни е водила Русия с Османската империя. Преди няколко дни обаче премиерът ни каза, че винаги, когато Турция и Русия са в конфликт, това не води до нищо добро. Той вероятно е забравил, че Руско-турската война от 1877 е освободителна за България...

-Не! За политика няма да говоря. Не искам да коментирам кой какво е казал.

-Добре, но сега положението е различно, защото родината ни е в един „отбор“ срещу Русия и е нормално хората да се питат защо сме в НАТО. Пактът от руснаците ли ще ни пази? Какво ще загуби или ще спечели България, ако битката за петрола на Сирия и Ирак се ожесточи?

-Ясно е, че като ръководители на страна, която е член на ЕС и НАТО, нашите държавници са принудени да се съобразяват с решенията, които се приемат в общността. Заради солидарността, губим пазари, но пък от друга страна в страната ни ще влизат много средства от европейските фондове. 

-Какво би пожелала на бургазлии?

-Да не се плашат от злото, да се молят на Бог да ги закриля и бедите да ги отминат! Важно е да не губите надежда, да вярвате в доброто и да се стремите да мислите положително. Не забравяйте, че и най-големите препятствия могат да бъдат преодолени. Не губете посоката и не забравяйте, че успехът се привлича с воля, с молитва и с чиста душа. Бъдете усмихнати оптимисти и дано да сте щастливи!

Коментари

Login

Search

Menu

Cart

Jtouch25 mobile template for Joomla (c) 2011 - 2012 www.mobilemews.com