Митьо Очите не е финансирал кариерата на Гарджока

Истории за куршуми и опасен ъндърграунд се свързват с името на бургаския рапър
Истории за куршуми и опасен ъндърграунд се свързват с името на бургаския рапър Никола Нанев-Гарджока. Той бе сочен като един от рапърите, чиято кариера е финансирана от простреляния наскоро Димитър Желязков-Очите. Екипът на bTV се срещна с него на морския бряг, за да разбере каква е истината.

 Никола Нанев-Гарджока е част от „Йист Коуст Кеш Крю” - банда бургаски рапъри, доста популярни на източния бряг. Пеят за жени, секс, пистолети, куршуми и разбира се пари.
Кариерата на Гарджока не е финансирана от Димитър Желязков, категоричен беше той. Виждали са се обаче на морето, уточни рапърът пред екипа на bTV.
„Никога няма да напиша нещо, което не съм го виждал или не съм го почувствал. Докато има колеги, които, много добре знаеш, че си ги съчиняват. В нашия рап няма такива неща, всяко нещо, което е написано, е видяно, или преживяно, или почувствано”, споделя Гаджока.
Въпреки многото жени, с които е бил, една определена грабва сърцето му. Той казва, че все още не е виждал по-красива от нея и планира да се оженят. Тя пък е спокойна, защото той вече се е наживял.
Достатъчно ли е да си музикант в България, за да оцеляваш, какви са мечтите му и откъде идва прякорът – вижте във видеото:

Коментари

Login

Search

Menu

Cart

Jtouch25 mobile template for Joomla (c) 2011 - 2012 www.mobilemews.com