Катерина Билай: България ще се оправи, когато осъзнаете какво искате

Бог ви обича, но не разбира от „страшно хубаво“, „адски весело“, „горе-долу“, такива съчетания ви пречат да сте щастливи, казва феноменът 

Димитър МИШЕВ - в. "Компас"

България ще се оправи, когато българите осъзнаят какво искат и се променят или поне изчистят от речника си съчетания като „страшно хубаво“, „адски весело“, „горе-долу“, заяви пред наш репортер феноменът д-р Катерина Билай. 

„Наскоро моя позната, която работи в Министерството на земеделието, ми се обади по телефона, за да ме помоли да й кажа кога България ще излезе от кризата.

Помолих се пред иконата на Света Богородица и ми се даде като информация това, че хората се лутат, защото използват думи, които ги объркват. Бог не разбира от „страшно хубаво“ или от „горе-долу“. Може би не осъзнавате това, че думите проектират бъдещето. Доказано е от японския учен д-р Масору Емото, че дори нашите мисли влияят на водата, а в нашите тела тя е в изобилие. От думи като Бог, мъдрост, добро, красота например се образуват красиви кристали със симетрична форма, а от зло, адско, страшно – с асиметрична. Това се случва на клетъчно ниво и в нашия организъм“, обяснява д-р Билай. 

„Често чувам някой да ми казва „седя легнала“ и ми е трудно да си го представя. Или си седнала, или си легнала. Средно положение няма. Не ми харесват и изрази като „да, но“, „много малко“, „адски хубаво“, от които не става ясно много или малко, адско или хубаво. Затова моля хората да спрат да си служат с тях. Това им вреди“, добавя лечителката с докторска степен по медицина от Университета в Кременчук.

Често бургазлии вместо казвам, употребяват думата викам и не осъзнават как увеличават децибелите. Те сякаш губят способността да общуват и се надвикват с хората, които уж обичат. Така изчезва хармонията, губи се и любовта, обяснява дамата, която е наричана от своите приятели еколог на човешката душа.

Не казвайте „трябва да ходя до София“, ако не искате да обеднеете толкова, че вместо да пътувате, да ви се налага да вървите пеша, казва лекарката, която лекува с Божествена енергия. Получава я след молитва, а съветите й са безценни за всеки, който търси спасение от житейските несгоди. 

Коментари

Login

Search

Menu

Cart

Jtouch25 mobile template for Joomla (c) 2011 - 2012 www.mobilemews.com