Древни съкровища скрити край параклис в Странджа, построен по заръка от Ванга

Георги Изворски и други ясновидци твърдят, че над храма има енергийна сфера, а в района е имало масово убийство на богомили, казва водещият на „Последни дни“ Асен Асенов
Димитър МИШЕВ-в. "Компас"
Бял параклис, скрит в гората край малкотърновското село Бяла вода, е построен по заръка на Ванга на място, където е имало масово убийство на богомили в Странджа. Боян Мага получава посвещение като Учител тук, в планината, и едва тогава му се разрешава свише да организира Учението на богомилите, разкриха на беседа край святото място езотерикът Георги Мелихранов, който е ученик на вътрешната рилска школа „Самая Самат“ и водещият на „Последни дни“ по Канал 0 Асен Асенов.

„Това е свещено място. Параклисът на богомилите е направен по заръка на пророчицата, защото хиляди хора със светли души са били избити тук. Довеждани са с кораби от близкото море преди да ги екзекутират. Георги Изворски и други ясновидци наши братя казват, че над този храм има енергийна сфера. Много хора са се излекували. Чува се камбанен звън понякога, а друг път – бумтене под земята, както казва д-р Бодуров“, добавя Асенов. Той уточнява, че
богомилите осъзнато са си дали живота
Жертвата е най-висшата форма на еволюция, за да може да просперира Христовият дух, обяснява той. Богомилите утвърждават християнския принцип в света, дошли са да го въведат, да го утвърдят, а сега Бялото братство го проявява като учение, казва водещият на окултното предаване.
Оказва се, че в дебрите на най-загадъчната българска планина има светини, непознати на съвременния човек. Недрата й крият многобройни аномални следи във вид на рисунки, предмети или цели постройки и съоръжения, носещи тайните на легендарни епохи, на богове и космически съзидатели. Само част от тях обаче са достигнали до очите на простосмъртните. Безброй са например въпросителните около светилището на древноегипетската богиня-котка Бастет, недалеч от Малко Търново, в чиято утроба, според покойната пророчица Ванга, се намира
гроб на принцеса, държаща в ръце жезъл от извънземна материя
и чиито разположени в съседство два соларни кръга от необработени каменни блокове, са излъчвали психоенергии, достатъчни да привлекат дори космически кораби.
“Много отдавна високи стройни хора с черни коси и маски на лицата са дошли по вода от Египет. Има гроб на жена, която държи жезъл от извънземна материя. На това място са оставени несметни богатства – злато, книги, оръжия. Има написана история и за миналото, и за бъдещето на света. Закопани са на 6 метра от роби, които били убити. Мястото е свещено”, казва Ванга.
Писателката-ясновидец Маргарита Стоева в едно от интервютата си за в. „Компас“ разкри интересни факти за мистериите в Странджа. Тя вярва, че тайната на египетската богиня ще бъде разгадана и тази изключително ценна информация ще бъде използвана за духовното ни претворяване. Чрез могъществото на пирамидите земните жители ще разберат, че не силата на тялото, а силата на духа твори вечното.
Според Мелихранов пък,
още не сме дорасли да научим тайните
„Ванга не е решила да каже по кое време ще ни се покаже съкровището с древните знания. От друга страна ние още не сме достигнали до необходимото ниво на съзнание, за да можем да имаме достъп до там. Трябва да ни се разреши. Душите на богомилите от онова време често посещават това място и те не са дали на сто процента благословията да се открият тези ръкописи. Местното население е доста резервирано, но не към богомилите. Те знаят къде са входовете на тези пещери“, заяви езотерикът на екскурзията до светите места в Странджа, организирана от фондация „Виделей“. „Тунелите са скрити. Ще ни се открият, когато му дойде времето“, добавя журналистът.
На една от беседките край богомилския параклис с водещия на „Феноменът Странджа“ по Канал 0 Георги Николов и общественика д-р Петър Бодуров, преди около седем-осем години разкрихме пред аудиторията на бургаския телевизионен канал истината за масовото убийство на богомили в Странджа, заяви Асен Асенов.
„Чака ни много работа и ще се радваме на всяка помощ в тази посока за въздигане националното съзнание на българите. Надявам се да покажем уважение към духовната си история, за да получим признанието и респекта на целия свят. Трябва да покажем на всички нации, че ценим духовния подвиг на Великите Посветени и тогава ще получим уважението на просветените души по цялата Земя“, добавя водещият на „Последни дни“.
Той съобщи, че на първото в историята ни честване на богомилското учение във Велики Преслав през април са се събрали около 200 души.

Коментари

Login

Search

Menu

Cart

Jtouch25 mobile template for Joomla (c) 2011 - 2012 www.mobilemews.com