Милен Стоянов: Привилегия е да си българин заради гените, а Русия си е чиста България

Когато се върнем всички в България, няма да има вече министри-масони, които да грабят в интерес на други държави, казва художникът-поет

Интервю на Димитър Мишев за в. "Компас" с феномена, който рисува енергийни портали и измерения, а картините му са лечебни

- Идеалист с голямо въображение от Козирог с асцендент Водолей, феномен, роден на Бъдни вечер, който рисува в състояние на медитация на тета ниво далечни светове, и поет, от чиито стихове сякаш струи светлина. Така накратко може да бъде представен Милен Стоянов. Какво бихте добавили за себе си?

- Бих добавил вероятно доста неща, но ще кажа само, че съм просто дипломат на Бог тук, на Земята. Моята работа не е да водя преговори. Аз съм просто наблюдател. И когато заспивам, пътувам. Понякога ходя в други далечни светове.

Това не е напускане на тялото или пътешествие на душата. Има някои описани практики, които не толерирам и не одобрявам от гледна точка на безопасността и незнанието на хората, които си правят експерименти в световете отвън нашия. Ние сме многомерни същества. Аз присъствам в 62 измерения, имам правото и привилегията да го правя, което не идва от някаква кръвна линия. Бях специално избран от Бог да бъда тук сега. Привидно съм си най-обикновен човек, но понякога необикновеното има нужда от обикновеното, за да се интегрира във вакуума на тази матрица от 3-плътност за съществуване. Може би ще бъде интересно за читателите, възможно е да не го сметнат за нормално дори, но аз съм междугалактически омиротворител. Филмът „Спайдърмен“ не е измислица. Това е най-лесният начин да опиша как изглеждам и какво правя. Понякога ми е болно, че не мога да използвам силите си на Земята и да създавам ред, но Бог си има и за това помощници тук, които ние не виждаме. Ако можехте да видите невидимия свят, не бихте излезли от къщи. Разбира се, той има и много красиви аспекти, но нещата тепърва ще се разкриват...

- Мисията ви е да показвате на хората красотите на Вселената, рисувайки енергийни портали и измерения, но как достигате до тях? 

- За мен това не е нещо, което изисква някаква подготовка или да е специално. То е напълно естествено. Нося това познание и умение от предишен живот. Така че не е нужно да го уча. Аз се родих научен. Приеха ме в Национална художествена академия без дори да съм кандидатствал, но аз отказах да следвам там. Хората си имат свое изкуство, а аз нося изкуството на Бог в себе си. 

- Но как ви приеха?

- Един ден отидох в Академията да покажа какво правя, а те ми казаха “Кандидатствай, ще те приемем“. Тогава бях военен, а в Академията обучението е само редовно. Аз им казах, че не мога, а те чак ми се скараха - “Как не можеш, ние ти казваме, че ще те вземем, а ти се дърпаш“. Имах колега военен, който кандидатства четири пъти и го скъсаха, а мен ме приеха без да кандидатствам и отказах, но не съжалявам. Образованието днес е като конвейер за консерви със строго определен грамаж и стандарт. Аз обаче не съм стандартен човек. За духа няма стандарти и ограничения. Занимавам се с йога. Практикувам Сахаджа Йога от вече 10 години. Това е метод, чрез който съм в медитация - състояние на съзнание без мисли. Рисувайки, аз съм спонтанно в медитация. Когато бях на 2 години, за пръв път видях Вселената. Тя е толкова красива и хубава. Всичките пари на света не са достатъчни да видите такава красота от цветове и светлина. 

- Били сте много малък. Разбирахте ли тогава какво виждате?

- Не. Знаех само, че това е моят дом и много му се зарадвах. В моята детска стая се отвори зелен овален прозорец. Беше по средата на помещението и в него се виждаше цялата Вселена, но това не беше холограма и портал. Тръгнах към него, но когато го наближих и исках да го докосна, прозорецът се затвори, за да не вляза в него и да се изгубя. Преди 2 години духовните учители от високите измерения, с които се запознах по време на една моя регресия и бях в техния свят, ми обясниха, че това е била Вселената. Всеки път, когато си спомня тази красота, очите ми се насълзяват и не мога да говоря. До всичко, което рисувам, достигам чрез приемник в моя мозък, намиращ се моята дясна половина. На нашия жаргонен език ще го наречем микрочип, въпреки че не е точно това. Поставен е в моето астрално тяло, когато бях отвлечен от извънземни на 2 години. Извънземни е малко неточна дума за мен, защото не гледам на хората като на земни. Всички идваме отнякъде. През целия си живот мислех, че чипът ми е от сивите (б.а. извънземни) и че ме контролират, но след време разбрах, че са били представители на висшите духовни йерархии.

- Радиестезист от Бургас определя картините ви като лечебни. Как съдбата ви срещна? 

- Срещнах Апостол Апостолов след дълги премеждия и търсения с надеждата той да помогне на една жена, която много обичам и винаги ще обичам. И той, за мое щастие, имаше начините и способностите за това. Оставих му пари при тръгването си, но той ми каза “аз не съм търговец“. Това ме остави в неудобно положение, защото бяха пари, които не са мои, а дадени ми, за да му благодаря за помощта. Така на следващата ни среща реших да му подаря две мои рисунки вместо пари, като заведох при него един мой приятел от Хасково. За моя изненада отново той заяви, че не приема нищо от никого, без да го е проверил. И така и направи - постави махалото и зададе въпроса дали е добре да приеме това. Тогава махалото отговори - „Задължително“ (б.а. радиестезистът задава три възможни отговора и махалото се откланя на един от тях). Апостолов започна да замерва нивото на положителна енергия на една от рисунките и махалото започна да преминава от 60,70,80,90 и продължи до 99. Той прояви голям интерес към мен и предложи да замери мен с махалото, като моето ниво стигна до 95. До този момент аз наистина не си давах сметка каква голяма отговорност и мисия имам на Земята, рисувайки неща, които никой не можеше да обясни дотогава. След две седмици нещо ме накара да се обадя на Апостол и той уж някак съвсем случайно преди да затворя ми каза “между другото жената, с която те запознах, се свърза със съществата, които ти пращат тази информация“. И така на следващата седмица аз бях в дома и нещата се развиват и до ден днешен за мен и за нея неочаквано добре. Тя се казва Нели Вълчева. Много неща научих от нея. Информацията й се предава от духовните учители. Аз пък я излекувах от рак чрез медитация от Сахаджа Йога. Медитирахме три седмици всяка вечер по 1-2 часа и след преглед лекарите установиха, че за този период туморът от 30 мм, бе станал на 10 мм. 

- А от Бургас ли сте?

- Роден съм в град Шумен, но Бургас е специален град. Много бургазлии са родени с дарби и възможности... 

- Наричате своето изкуство йога арт. Защо?

- Защото йога има само едно значение и превод, а това е връзка, съюз. Нарекох го така, тъй като аз не съм канал или ченълинг (б.а. от английски: „канализиране") от така модерното от нюейдж културата на новия световен ред, в която духовните хора са притеглени да отдадат времето в търсене на духовна себереализация. Няма обаче да я намерят там. През мен преминават много канали. Наистина аз съм толкова млад, за да е така, но все пак съм на тази планета от 3 милиарда и 600 милиона години. 

- Т.е. вашата душа е стара. Прераждал сте се много пъти...

- Да, а тези канали са с цялата Вселена. Така че аз не работя за никого и с никого. Не можете да поставяте посредник между себе си и Бог. Системата на религиите например не работи, защото между вас и Всемогъщия Господ има негов представител, който дори не е реализирана душа, а само притежава лист хартия - диплома. Така че по-добро име от Йога арт няма за това изкуство на връзката и съюза. Припомнете си филма „Аватар“ и дървото-майка, с което всеки се свързва - ето това е истинска йога (връзка). 

-Бардът Пламен Сивов казва, че Земята е филия, намазана с хора, а лекарката д-р Катерина Билай, която лекува с Божествена енергия, твърди, че планетата ни е ад, но се променя, защото през 2012-а е започнала войната за спасение на човечеството. Ще бъдем ли наистина спасени?

- Ще трябва да ви разочаровам, ако трябва да давам определение какво е планетата Земя като съществително или религиозна представа. Насадена е една подсъзнателна програма за подхранване на страхове, които да бъдат храна за едни същества (б.а. рептили). Нещата не са никак прости. Вие не сте тук да се спасявате, а да еволюирате. Вашето присъствие е важно за душата ви, защото сте избрали да се родите тук на Земята сега. Намираме се в един изключителен период, който няма да се повтори в близките няколко милиона години от гледна точка на планетарно и галактическо ниво обаче. От друга страна, трябва да си изясните, че животът край няма. Аз до този момент съм се раждал 3600 пъти. Така че, ако гледате на себе си като на роби и затворници тук, такива ще бъдете. Казвам ви това, за да ви помогна да осмислите и осъзнаете един от законите на Вселената, по който работят торсионните полета. Вие сте това, което мислите. По същия начин вие сте и това, което ядете. Не яжте боклуци и няма да бъдете боклуци! Не мислете за война и няма да имате войни! Един-единствен отговор на всички безкрайни въпроси може да намерите в една единствена дума – Любов. Без нея няма спасение. Ако всички я приемем, ни ни трябва портал за 2017 година. Другата велика истина е, че ние сме портали. Внасяме на Земята космическа енергия и я трансформираме в любов. Не е трудно. Просто трябва да медитирате. Намерете сахаджа йога и се научете да го правите сами. 

- Кой си ти? Кой съм аз? Кои сме ние? Това са въпросите, които постоянно си задаваме. Едва ли вече някой вярва в твърдението на Дарвин, че „родителите“ на Адам и Ева са били маймуни. Заради маймунджилъците на политиците и хората, които се смятат за господари на света, обаче имаме чувството, че живеем на маймунска планета. Извънземни същества ли сме хората?

- Ще погаля егото на всички българи, защото отговорът ми няма как да не им хареса. Ние сме извънземни до един. Това трябва да ви е напълно ясно. Преди милиарди години планетата ни бе една огромна огнена топка от лава, кипяща вода и пара. Това го видях в регресия. Чувствах се развълнуван и пълен с копнеж, защото много работа има тук за създаването на живот, реех се около Земята и нямах търпение да творя. Хората бяха съвършени, а не каквито са сега. Тогава ДНК-то приличаше на нотен ключ. Това е много сложно и красиво нещо. Първите хора тук бяха плеядинците от Плеядите, но в седма плътност. Физически тела им бяха нужни да работят на Земята и свалиха вибрацията си до четвърта плътност. Техни потомци и носители на гените им имаше на Атлантида, на която съм живял някога, а след тях този ген се е предал на траките. Те са създателите на тази цивилизация. Затова сега ние, българите, сме носители на най-чистия ген на Земята. Така че привилегия и чест е от онзи свят, както ние го наричаме, да се родиш българин. Колкото и да променят историята и укриват миналото ни, не могат да ни променят гена. Той е на хора с велика сила и дух. Самата Русия може да се каже, че си е чиста България. Ние сме навсякъде и ако всички български народи се обединим и се разкрият нашите корени, половината планета ще се нарича България.

- Наскоро гледах ваше интервю с проф. Стамен Стаменов и феномена Ценко Симеонов в „Дневници на уфолога“, в което споделихте за срещите си с по-висши същества, след които вашият мозък е станал като антена на радиостанция. Чувствате ли се като посланик на добрите космически сили?

-Аз съм посланик единствено на моето сърце, в което се намира чистият дух и Божествената любов. Никои от милионите цивилизации, които сега ни наблюдават като в живо реалити шоу, а ние се правим, че не забелязваме, не притежават това. Човекът беше сътворяван от гледна точка на неговото ДНК, много преди да има планета Земя. Дори за този велик експеримент бяха вложени от всички части на вселената ДНК на много същества - и негативни, и позитивни. Затова и хората сме със свободна воля да решаваме сами съдбата си и да се учим от грешките си и от грешките на тези около нас. 

- В своята „Приказка за Любовта и светлината“ писателят Добромир Пенков разяснява защо датата 21.12.2012, която остана зад нас, е била наистина съдбоносна за развитието на земната цивилизация. Тогава преминахме Галактическия екватор, а намалената магнитна полярност създава условия за мощно проникване на добри космически енергии от центъра на Галактиката към Слънчевата система. Предвиждало се обаче да се получи мощна енергия от центъра на Галактиката и след превръщането на системата в свръхнова звезда, хората да се преродят на други планети, т.е. да преминат в по-високо измерение. Тъй като съзнанието на човечеството през последните три десетилетия рязко се повиши, Божественият план за Прехода е променен. Вие обаче твърдите, че през 2017-а ще минем през следващия портал. Какво ще се случи тогава?

-Аз не виждам някакви кардинални промени в хората или планетата. Изменения ще има и то големи, но те ще бъдат не толкова на глобално ниво, а става въпрос за вътрешната трансформация на индивида. Тя ще отвори очите на човека за това кое е истина и кое илюзия. Това ще бъде наистина голям шок, но също така е важна и сериозна крачка в преминаването напред към по-добър живот на планетата Земя.

- Кога ще се появят т. нар. градове на Светлината и ще започне златен век на Земята, за който говори и Пенков?

- Ние вече живеем в този златен век. Разбира се, не го виждаме, защото, за да видиш нещо, трябва да си наблюдател. А за това не е необходимо нищо друго, освен да спреш и да се огледаш. Не очаквайте от телевизията да бъдете информирани за тези неща. Тяхната цел и задача е само как да плашат хората и да ги карат да се чувстват нещастни. За да бъдеш щастлив, ти е напълно достатъчно да имаш единственото, което винаги си имал и ще имаш - твоя Живот. Всичко останало в илюзия и губене на времето тук на Земята, преживявайки програмата живот. Направете така, че докато сте тук, да направите поне един човек щастлив, за да може един ден, когато се върнете там, откъдето всички сме дошли, да се гордеят с вас! Тези градове винаги са съществували, но не сме още за там. Липсва ни необходимата светлина в сърцата ни, която се постига толкова лесно. Просто трябва да обичате.

-...Очите ми се взират в планета,

чието име аз не знам.

И нека там щастлив да е човекът,

за да е жив

Божественият плам! 

Това е част от ваше стихотворение. Навярно то е написано след едно от пътуванията на душата ви до други светове. Ще се превърне ли тази чудна планета в дом за човека?

- Много би ми се искало да отговоря с „Да“. Тази планета не беше планирана да бъде дом за човека, който бе създаден да бъде в Царството Божие. Затова и бе по Негов образ и подобие съвършен. Ние хората трябваше да обитаваме висшите светове, но след бунт на някои от съществата, които се страхуваха от нас, заради това че ги превъзхождахме, ни отнеха силите и ни оставиха само базовите жизненоважни способности. Затова дойдохме на това място, което беше създадено с много любов. На Земята бяха доведени животни и посети растения от цялата Вселена. Затова сме толкова богати на най-разнообразни видове, които все още откриваме например в океаните. Този Рай винаги е бил желано място за много извънземни видове. Нашата планета е куха и там вътре се намира библиотеката на Вселената. На Земята ще има катаклизми, които ще я обезлюдят, така че съветвам всички българи да се насочат към места в страната, където надморската височина е по-голяма. Там те ще бъдат почти недосегаеми от природата заради това, че сме на свещена земя. 

- Някои продължават да си мислят, че любовта минава през стомаха. Според вас обаче светлината, огънят, пламъкът от свещта дават красота и отварят сърцето. 

...Кажи ми, че ме обичаш

и аз ще те заведа,

на най-красивото място

в сърцето ти. 

Това е част от друго ваше стихотворение. Същественото е невидимо за очите, истински се вижда само със сърцето, казва и Малкият принц на Екзюпери. Но какво всъщност е то и защо повечето от хората го възприемат само като кух мускулест орган, който играе ролята на помпа в сърдечно-съдовата система? Кое е най-красивото място в сърцето? 

- Официалната наука и медицина са напълно неграмотни от гледна точка на истинската функция на сърцето. То е седалище на светия дух. Истината е, че ние мислим със сърцето си, а не само с главата. Мозъкът има много важни оперативни функции, но не там протича мисълта. Светият дух е онази частица, която присъства в Божествената троица - Бог Отец, Син и Светия дух. Светият дух е Майката. Няма как да има син без майка и баща. Така че в нашето фино енергийно тяло ние имаме не едно, а три сърца. Дясното е аспектът на бащата - отговорност и правилно поведение, а от лявата страна в гърдите е аспектът на майката - любов. Средното сърце е качество, което придобиваме като деца. Нарича се сигурност. Така че по-красиво нещо от Любовта няма - тя не може да се пипне, нито да се види, това е Духът.

- В блога си споделяте, че обичате Бог, България, любовта, красотата, природата, музиката, истината, живота, книгите, театъра, тишината, аромата на рози, спокойствието и мира. Тишината в България обаче, както казва един политик, ражда чудовища. От 25 години мечтаем за свобода и демокрация, а ставаме все по-зависими. Казвате, че парите са дадени на човечеството от рептилите. Но как да се спасим от зависимостите? 

- Ако искате да промените света, първо променете себе си. Това е напълно достатъчно. Изглежда странно, но простите неща са най-правилни. Когато аз исках да променя света, той си беше все същият. Когато промених себе си, хората видяха тази промяна. Това не може да остане незабелязано. И околните започнаха да искат да бъдат като мен. Така аз промених хиляди хора, просто като промених себе си. 

- Не обичате да гледате бездомни хора и такива, които търсят храна от кофите за боклук, които просят или проституират. Не понасяте фалшива реалност и илюзия за добър живот, но живеете в Лондон и вярвате, че ние, българите, сме като великани на човешкия дух пред затъналите в зависимости джуджета от Запада. Как се спасявате от носталгията и от желанието да се завърнете в България? 

- За мен България е навсякъде, защото ние сме навсякъде. Ако аз съм в Португалия, и България е там. Работа на българите е да учим хората на любов. Затова сме по цялата Земя и повярвайте ми, вършим си работата много добре. Не много далеч във времето ще се върнат всички българи до един в България и няма да има вече министри-масони, които крадат и грабят в интерес на други държави и правителства. Аз ще се върна, когато си свърша работата тук. Имам нелека задача да издигна съзнанието чрез моето присъствие. Ние в България имаме високо съзнание. Когато се завърнат българите от чужбина, няма да имаме равни по света. 

- Какво ви вдъхновява и ви дава сили да продължите напред?

- Човек без любов не може да направи и една крачка напред, ако някой не го държи да не падне. Вдъхновява ме целият процес, в който все повече духовни инвалиди се превръщат в спринтьори. Силата си имам от Бог. От него идва всичко, което рисувам. На него казвам всяка сутрин „Добро утро“ и всяка вечер „Лека нощ“.

- Щастлив ли сте и за какво мечтаете?

- Аз имам различни разбирания за щастие от обикновените хора. Според тях, за да си щастлив, трябва да притежаваш нещо или някого. Аз не принадлежа на никого и нямам нищо. Имам само едно сърце, в което достатъчно светлина има за всички. 

- Какво бихте пожелали на нашите читатели?

- Да вярват в себе си! И да намерят Сахаджа йога, но да имат отворени умове и сърца! Да не вярват на никого докато не разберат, че е истина, даже и на мен! Има много хора, които говорят, но малко казват. Бъдете внимателни, защото в момента на Земята е пълно с рептили.  За тях има нова мода - да бъдеш гуру или духовен водач. Това не бива да ви учудва, защото те не правят това за ваше добро. Просто злоупотребяват с вас макар и да не го разбирате. Добре е всеки, който има възможност, да отглежда своя собствена храна, защото онова, което ядете и купувате, не е за ваше добро.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Коментари

Login

Search

Menu

Cart

Jtouch25 mobile template for Joomla (c) 2011 - 2012 www.mobilemews.com