Господарите на смеха Зуека и Рачков: Може и Бойко да стане „капка“ (ВИДЕО)

Бургазлията закъснял с цели два часа за интервю с водещите на „Събуди се“

Чалгаджийката Преслава и актьорът Калин Врачански, сочен за секссимвол, са сред първите участници в четвъртия сезон на шоуто „Като две капки вода“, потвърдиха в „Събуди се“ по Нова телевизия Господарите на смеха Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков. Малко изненадващо шоуменът от Сливен замеси и премиера Бойко Борисов след заподозрените „капки“, аверът му от Бургас, който закъсня с цели два часа за интервю с водещите на предаването, заяви, че дори Станка Златева можело да излезе на сцената. Тя обаче няма да се бори, уточнява Рачков.

 „Вчера Бойко Борисов ми се обади и ме пита кога ще почват „капките“. Може и той да участва“, заяви Зуека.

Въпреки многото изненади и новите участници, водещите на емблематичното шоу ще бъдат главни действащи лица и през новия сезон. 

Познат от успешни български филми, сериали и театрални постановки, Калин Врачански пък е готов да опита изкуството на преобразяването и да скочи в чужди обувки. Българският секссимвол споделя, че не се притеснява от образите, а от пеенето и високите тонове. Почитателят на скоростите и екстремните спортове признава, че качването на високи токчета ще бъде сред сериозните предизвикателства за него. 

Голямото начало на сезона ще бъде поставено със специалния епизод на 3 март от 21:00 ч. по Нова, когато зрителите ще научат и имената на останалите участници в новото издание на „Като две капки вода“. 

 

Коментари

Login

Search

Menu

Cart

Jtouch25 mobile template for Joomla (c) 2011 - 2012 www.mobilemews.com