Боби Кинта напуснал полицията, за да пее рап

Роденият в Карнобат рапър се изповяда в „Часът на Милен Цветков“, написал „Истински промени“ след убийството на Мирослава Николова

Димитър МИШЕВ

Бургаският рапър Боян Ченешев, който вече е по-известен като Боби Кинта, напуснал полицията, за да може да пее рап. В „Часът на Милен Цветков“ по Нова телевизия той сподели, че не съжалява за решението си.

Боян работил като съдебна охрана, но напуснал преди две години, защото осъзнал, че пагоните потискат свободния му дух.

Той разказва, че след като завършил спортно училище в Сливен като боксьор, започнал да мечтае за постоянна работа. Затова се явил на конкурс за обявени места в Съдебна полиция. Докато работи като полицай, роденият в Карнобат талант не спира да мисли за музиката, събира кураж и въпреки несъгласието на близките си, решава да напусне сигурната държавна работа.

Не мога да съм като хората, които стоят накъде заради заплата и чакат работният им ден да свърши в пет часа, бунтува се Боян. 

Преди две години парчето му „Истински промени“ се завъртя в YouTube и доби голяма популярност. 

„Текстът на песента го написах докато бях още на работа. Аз съм млад човек и така намирам начин да изразя себе си. Напуснах полицията през ноември 2012 г. , но с рап се занимавах преди това“, добавя Боби в студиото на Нова телевизия. Той уточни, че една от причините да напиеше „Истински промени“ е жестокото убийство на Мирослава Николова от Перник.

 

Коментари

Login

Search

Menu

Cart

Jtouch25 mobile template for Joomla (c) 2011 - 2012 www.mobilemews.com