Кичка Бодурова аут от „Бургас и морето“ заради отмъщението на Митко Щерев?

Той си отмъщава, защото през 2008 г. публиката класира моята песен на първо място, а неговата буквално я изхвърли, каза певицата

Димитър МИШЕВ

Новата песен „Там“ на Развигор Попов, която се изпълнява от Кичка Бодурова, не намери място сред 12-те класирани за конкурса „Бургас и морето“. Причината е, че Митко Щерев тази година бе в журито и той си отмъщава, твърди певицата. 

 „Не искам да обидя никой от журито, но през 2008 г. моята песен бе класирана на първо място от публиката и на 6-то от журито, а на Митко Щерев бе на второ или на трето, но публиката буквално я изхвърли, т.е. тя отпадна от класацията и затова той се обяви срещу мен“, заяви в интервю за предаването „Преди обед“ по бТВ дамата, която е почетен гражданин на Бургас.

“Бащата” на “Диана експрес” казал, че тя няма право да участва в български фестивали, защото си плащала данъците в друга държава. „Това не е вярно, защото аз давам повече левове от него. Тогава той каза, че би дал единица за песента ми. И ето сега е в журито и направи точно това. Аз знам обаче, че с песента си отново ще спечеля сърцата на хората“, заяви Кичка Бодурова.

Малко неочаквано тя призова кмета Димитър Николов от ТВ ефира да направи Тони Димитрова почетен гражданин на Бургас, за да се успокои. Личи си, че първите й седем години не ги е прекарала в нашия град, добавя Кичка. Тя сподели, че няма конфликт между нея и певицата с дрезгавия глас, но я призова да не си прави реклама на неин гръб. Същото каза и певецът Диян Неделчев, след като Тони Димитрова му написа отворено писмо.

„Не е тайна, че тя е влиятелна в „Бургас и морето“, но дори и вокал не може да прави на Петя Буюклиева, а има достатъчно самочувствие и се саморекламира на наш гръб. Когато бях в реалито „Музикална академия“, тя изпрати един SMS, в който написа „Заглушете фалша, злобата и кича на Кичка!“. Това са много грозни думи! Излезе и интервю със заглавие „Тони Димитрова: Коя беше Кичка“. Моя фенка й е писала във Фейсбук, че „Ах, морето“ прилича на „Зайченцето бяло“, но аз конфликт с нея съм нямала“, каза още Кичка Бодурова.

 

Коментари

Login

Search

Menu

Cart

Jtouch25 mobile template for Joomla (c) 2011 - 2012 www.mobilemews.com