Заляха с ракия журналист на предизборна запивка (ВИДЕО)

Репортерът Димитър Стоянов от Агро ТВ бе блъскан и обиждан заради разследване срещу екскмета-“певец“

Бившият кмет на Земен Димитър Сотиров, който бе подкрепен лично от заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов за нов мандат, се забърка в нов скандал. Заради серия от журналистически разследвания за това как се пилеят европейски пари, приятелите му нападнаха екипа на Агро ТВ на предизборно събитие, което повече приличаше на запивка в селска кръчма. Поводът Сотиров да събере дружината и да ни припомни призива на Ленин - „По-близо до масите!“, бе откриването на новата еко пътека, направена за 300 000лв. без ДДС.

 Кандидатът на ГЕРБ за нов мандат, който през лятото „блесна“ с репликата „аз не съм кмет“ и отговори на въпроса дали не е певец с „Да“, посрещна журналистите с думите: „Вие па какво правите тука?“ и ги препрати да питат за екопътеката друг от дружинката.

Компанията на кмета са нахвърли на репортера с думите: "Що разваляш празника, бе, айде махай се! Никой няма да ти даде отговори, досадник неден! Айде ше те пуснем у реката“, съобщава zapernik.com.

По време на цялата разправия, кандидат кметът Димитър Сотиров каза: "Разбрахме се, айде, приключили сме". На въпрос на репортера : Какво сме приключили, кражбата е готова и сме приключили?, Димитър Сотиров отговори с "Да".

Операторът Румен Милошев бе залят с ракия, а репортерът Димитър Стоянов - блъскан и обиждан. 

Бунтарят Симеон Даскалов, който подаде смущаващите сигнали за корупция и за отклоняване на евросредства, сподели пред репортер на БургасАрт възмущението си от поредната срамна постъпка на Сотиров и неговия „екип“. Този е неизчерпаем източник на скандали, заяви бизнесменът, който преди няколко месеца призова на дуел премиера Бойко Борисов заради безпрецедентния натиск на полицията и прокуратурата срещу него. 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

 

#ГЕРБправиИзбори

Да те изхвърлят от предизборно събитие на ГЕРБ с обиди....voice анета божидарова, щото мене разпитваха в МВР......а ето и началотоhttp://ireport.cnn.com/docs/DOC-1269529

Posted by Dimitar Stoyanov on 20 октомври 2015 г.

 

Коментари

Login

Search

Menu

Cart

Jtouch25 mobile template for Joomla (c) 2011 - 2012 www.mobilemews.com