Дъждовна вода с букет от билки връща здравето и носи успех?

Българските политици правят магии, или за да печелят избори, или за да си запазят любовниците, твърди ходжа Адем

Дъждовна вода с букет от билки връща здравето и носи успех. Това каза в интервю с Даниела Тренчева, излъчено в „Ничия земя“, Адем ходжа. Той увери, че рецептата действала безотказно. 

„Вземете една кокошка или петел и я (го) дайте на вдовица, за да може проклятието от вас да се махне и да се отключи късмета. След два-три месеца трябва да намерите дъждовна вода. Цяла кофа вземете. В течността прибавете босилек, здравец и други билки, каквито намерете. Те трябва да преседят до 15 дни в пластмасовия съд на терасата. С тази течност трябва да се къпете три последователни вечери. Нужно е обаче да го направите на пълнолуние, за да се махне всичко лошо. Давам ви гаранция, че до 6 месеца нещата при вас ще се оправят“, заяви магът.

 Преди време социологическите проучвания на ходжа Адем показаха, че повече от половината, които ходят при него, са управници. 40% от тях го търсели, за да задържат постоветете си, а останалите – заради любовниците си. Преди избори пък управниците ходели по врачки и магове, за да търсят начин как да омагьосат хората да гласуват за тях. Причината за рязката промяна в нагласите на хората на вота, според Адем се дължала на изборните магии, които отново са на мода. Изведнъж се променя съзнанието на хората и те пускат бюлетина за този, за когото не биха гласували, обяснява ходжата. Дали и тези избори ще се печелят на магия той не знае, но споделя, че не иска да се занимава с политици. 

„Едно време ме питаха защо не стана кмет на село Ръжево конаре. То страшно проклето беше. Всеки, който вземеше там властта, или умираше, или нещо лошо му се случваше. Това проклятие трябва да се оправи, но не съм го взел присърце. В същото време политиците правят магии, за да станат кметове, макар че в кметството все им хвърлят пръст от гробове. Страшна работа е“, каза още гадателят.

Коментари

Login

Search

Menu

Cart

Jtouch25 mobile template for Joomla (c) 2011 - 2012 www.mobilemews.com